Advies

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies, over onderhoud, dakschade, algen ( en mos ) verwijderen, tevens werken wij al jaren met dakonderhoudscontracten.

Onderhoud

Een goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van het rietendak. Schade die is ontstaan door storm, vogels, bomen, algen ( en mos), of beschadiging in welke vorm ook, kunnen door jaarlijkse inspectie tijdig worden hersteld, hiermee verlengd u de levensduur van uw kostbare dak.

Algen ( en Mos )

Ons advies is uw rietendak in goede staat te houden en op tijd algen ( en mos ) te laten verwijderen, hiermee voorkomt u schade aan uw duurzame ambachtelijke rietendak en hoge kosten.

Onderhoudscontract

Om de levensduur van het kostbare dak te bevorderen is het van belang, deze jaarlijks te laten inspecteren, tegen een vaste lage prijs per jaar. Ons advies is eventuele kleine reparaties direct te laten uitvoeren. Mocht er meer onderhoud noodzakelijk zijn, dan maken wij vrijblijvend een offerte en nemen deze met u door.

Verzekering (De Vakfederatie Rietpolis)

Een huis met een rietendak verzekeren tegen brandschade is vaak duurder dan een huis met een pannendak. Het nieuwe schroefdak is ontworpen met de nieuwste inzichten en heeft een ander brandgedrag, dus is een veel lagere verzekeringspremie gerechtvaardigd. De vakfederatie rietpolis is veel voordeliger. Enkele voordeelpunten zijn: Lage premie, Perfecte dekking, Per jaar door u opzegbaar, Snelle schade afwikkeling en Brandvertragende coating is niet verplicht.

Wilt u meer informatie kijk dan op de website van: Rietpolis.